Schweizermandel

Efter ett antal år i Schweiz, med många års erfarenhet av marknader och mässor, tog företaget Schweizermandel idé och recept på kanderad mandel, choklad-doppad frukt och annan konfektyr till Sverige. Recepten kommer ursprungligen från en gammal konditorsläkt boende i Basel, Schweiz. Idag drivs Scweizermandel av Ulla, Max, Sandra och John Brotschi. De tillverkar själva deras konfektyr, hemma i Ambjörnap i Tranemo eller på plats under pågående arrangemang.

Schweizermandel medverkar i många olika sammanhang såsom marknader, festivaler,  mässor, jularrangemang mm. På de olika arrangemangen anpassar de sig till olika teman där jobbet utförs med en hög standard på utseende, stil och kvalité. Den 13-14 september kommer de till mattältet under MAT2019 och kommer bl.a. att sälja kanderad mandel och cashewnötter, saltrostade mandel och cashewnötter, mjuk kola , choklad- och lakritsmandel.

Läs mer om Scweizermandel på webbplatsen.

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.