Nedanbäcks Gårdsprodukter

Nedanbäcks Gårdsbutik har funnits sedan 2006 och säljer egenproducerade kött av nöt, gris och lamm samt rökta produkter. Butiken ligger i Nedanbäck mellan Glimåkra och Osby i Östra Göinge. Butiken säljer kött från köttrasen limousin, ett kött som kännetecknas av att det är mört, saftigt, med en arom och en fiberstruktur som gör det till en smakupplevelse. Nedanbäcks Gårdsbutik levererar svenskt nötkött av högsta kvalité direkt från producent till konsument. Köttet säljs både i lådor och styckdetaljer.

Här finns även egenproducerade honung, kryddor, oljor och ägg. De tar även tillvara på och säljer lammskinn. Till jul säljer butiken julskinkor och på sommaren har de försäljning av jordgubbar. En gång om året i april månad är gården öppen och allmänheten bjuds in till att träffa djuren.

Läs mer om Nedanbäcks Gårdsprodukter på webbplatsen.

Följ Nedanbäcks Gårdsprodukter på Facebook!

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.