Hejde Knäcke

Hejde Knäcke startade sommaren 2009. Brödets namn kommer från orten Hejde, där bageriet också ligger. Hejde ligger på den gotländska landsbygden, ungefär 30 kilometer söder om Visby. Hejde Knäckes ambition är att leverera ett närproducerat och handgjort delikatessknäckebröd. Det är viktigt att råvarorna är närproducerade – men det är såklart en fördel om de även är ekologiskt odlade. Därför används bara ekologiskt gotlandsmjöl i produktionen. Mjölet hämtas vid vår lokale mjölnare, Labans Kvarn i Roma.

Läs mer här på Hejde Knäckes webbplats.

Följ Hejde Knäcke på Facebook och på Instagram!

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.