Bra mat för dig som vill nå dina mål

Plats: Växjö Konserthus

Tidpunkt: 2019-09-14 10:00 - 11:00

Föreläsare: Kajsa Asp Jonson

Om du tänker dig att kroppen byggs upp av det byggmaterial du fått i dig via maten – då är det ganska självklart att du både mår bättre och får bättre resultat om du fokuserar på bra mat som ger dig näring och energi. Oavsett om du tränar mycket och vill bli större och starkare, eller om du vill bygga upp goda vanor för att må bra, så är mat och rörelse viktiga delar som påverkar dig både fysiskt och mentalt. Att äta bra för hälsan är inte krångligt, eller svårt och det behövs inga specialprodukter. Helt vanlig bra mat i lagom mängd är allt du behöver för att nå dina mål. Seminariet arrangeras i samarbete med Smålandsidrotten.

Målgrupp: Idrottsledare, pedagoger, skolhälsovård, idrottsföreningar samt ungdomar med stort intresse för idrott och prestation.

Fotograf: Tomas Ohlsson

Om föreläsaren

Kajsa Asp Jonson är legitimerad dietist och journalist med fördjupning inom idrottsnutrition och med lång erfarenhet av informationsarbete kring kost kopplat till prestation inom idrotten, bland annat i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Just nu aktuellt med sin tredje bok.